Otavantie 3, 00200 Helsinki 050 543 6443

VÄlitämme asuntoja Lauttasaaressa

Kesäkuva Lauttasaaren rannalta, ilman ihmisiä.

Saaren kiinteistönvälitys toimii Lauttasaaressa palvellen saaren asukkaita asunnon myynnissä ja vuokrauksessa. Olemme yksityinen kiinteistönvälitystoimisto jonka tavoitteena on hyödyntää paikallistuntemus ja pitkä kokemus myynnistä asiakkaan voitoksi vaivattoman asuntokaupan muodossa.

Palvelemme sinua:

Kiinteistönvälittäjä Mia Tarkiainen

Lauttasaaressa asut saaressa lähellä kaupungin keskustaa

Lauttasaari on merellinen ja upea Länsi-Helsingin kaupunginosa vain muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Saaren luonto ja meri tuovat upeat puitteet elämiseen. Saaressa on kaikkea mitä tarvitset, mutta saarelta liikut myös helposti joka suuntaan. Palvelut ja ravintolat ovat kehittyneet paljon muutaman vuoden aikana ja julkinen liikenne on kiitettävällä tasolla. Uusia päiväkoteja ja koulu on avattu 2020. Lauttasaari kehittyy ja kasvaa asuinalueena. Lauttasaari on 2020 vuoden kaupunginosa.

Lauttasaari on suosittu paikka asua nyt ja tulevaisuudessa, sen suosio tulee kasvamaan entisestään. Siksi asunnon ostaminen Lauttasaaresta on varmasti hyvä sijoitus ja valinta!

Haluatko myydä asunnon Lauttasaaresta tai löytää asunnon? Ota yhteyttä ja katsotaan miten voisimme auttaa sinua asuntoasioissa. 

Back to top