Otavantie 3, 00200 Helsinki 050 543 6443

Blogi

Kuva huoneesta, jossa on nojatuoli ja jalkarahi.

Pihimpi stailaus tuo asuntosi parhaat puolet esiin

Ihana kesä aluillaan ja asunnon ostajat ovat enemmän kuin innoissaan liikkeellä. Jos harkitset kotisi myyntiä, se kannattaa suunnitella hyvin! Hyvä myyntistrategia ja asunnon hyvät puolet esiin tuova stailaus kannattaa, koska saat parhaan tuloksen silloin. Blogissa tietoa mikä stailauksessa on tärkeää.

Asuntoilmoituksissa valokuvat ovat tärkeät, niihin panostamalla ostajan on mahdollista nähdä asunnon parhaat puolet ja ihastua. Kiinteistönvälittäjät käyttävät asuntokuvaukseen erikoistuneita valokuvaajia, ja heillä on omat tekniset keinot saada paras lopputulos aikaiseksi. Stailaus – sana tuo meille erilaisia mielikuvia, upeat sisustuslehtien kuvat ja hintalappu ensimmäisinä. Näin ei kuitenkaan ole jos toimit järkevästi.

Kannattavaa stailausta on, että huoneiston parhaat puolet ja tilaratkaisu tulee hyvin esiin. Asunto on puhdas, siellä on tilaa liikkua ja pinnat ovat nähtävissä. Mikään ei ole kauniimpi kuin puhdas koti! Tämän vuoksi itselleni stailaus alkaa siitä, että tuomme raikkautta, valoa ja tilaa asuntoon. Näillä tempuilla ei ole isoa hintalappua ja se on pienellä työllä tehtävissä. Kun tila on nähtävissä, sen mahdollisuudet aukeavat ja ostaja voi kuvitella parhaiten itsensä asumaan sinne. Ja näin sinä olet pian kaupoilla!

Stailausta on monenlaista, voidaan stailata kalliisti huonekaluilla, voidaan tehdä remonttia pintoihin, tai tehdään asukkaan omilla kalusteilla pihimpi versio jonka vaikutus on hyvä. Kiinteistönvälittäjänä en ole niin rumaa asuntoa nähnyt jota ei pihimmällä tavalla saisi stailattua. En siis koe järkeväksi stailaukseksi sitä, että koko kalustus vaihdetaan, se on kallista ja ostajan huomio kiinnittyy usein vääriin asioihin. Harvemmin täysin stailattuja asuntoja kuitenkaan myydään kalusteineen, kun ostaja saa avaimet voi kaikki näyttää kovin erilaiselta. Täydellinen stailaus on suositeltavampaa jättää ostajalle sen pysyvyyden vuoksi.

Kaikki asunnot ovat ihania ja muokattavia, kyse on siitä miten tila saadaan parhaiten esiin. Jos asunnossa on paljon huonekalua ja ahdasta, otan teippiä ja joka toiseen kirjoitetaan heippa. Heippa- tavarat pakataan ja siirretään myynnin ajaksi pois. Jos on puuttuvia listoja ja rikkinäisiä ovenkahvoja, nämä pikku viat korjataan. Tuon tarvittaessa viherkasveja ja tuoreita leikkokukkia jotka tuovat väriä ja elämää asuntoon. Tehdään stailaus järkevästi, ostajat huomaavat turhat kikkailut joten parasta on luottaa asuntoon. Fiksu ostaja ei maksa ylihintaa asunnosta jossa palaa tuoksukynttilät esittelyn aikana.

Pienellä sisustuksella saadaan uutta ilmettä. Nämä pienet toimenpiteet tuovat sinulle parhaan myyntihinnan, nopeuttavat asuntosi myyntiä ja lisäksi saa onnistuneen kiinteistönvälittäjän hyvälle tuulelle. Kiinteistönvälitys on sydämen asia, valmistelen myyntikohteet aina huolella ja ihastun niihin itsekin. Pihimpi stailaus kuuluu aina palvelupaketin hintaan, se on osa meidän kiinteistönvälitystoimiston konseptia. Stailauksesta jutellaan arviokäynnin aikana ja toiveesi huomioidaan.

Ihanaa alkavaa kesää kaikille asunnon myyjille ja ostajille!

 

 

Mia Tarkiainen

Mia Tarkiainen

Yrittäjä, Lkv
0505436443
mia.tarkiainen@saarenlkv.fi

Uusimmat blogikirjoitukset:

Kuva huoneesta, jossa on nojatuoli ja jalkarahi.

Pihimpi stailaus tuo asuntosi parhaat puolet esiin

Ihana kesä aluillaan ja asunnon ostajat ovat enemmän kuin innoissaan liikkeellä. Jos harkitset kotisi myyntiä, se kannattaa suunnitella hyvin! Hyvä myyntistrategia ja asunnon hyvät puolet esiin tuova stailaus kannattaa, koska saat parhaan tuloksen silloin. Blogissa tietoa mikä stailauksessa on tärkeää. Asuntoilmoituksissa valokuvat ovat tärkeät, niihin panostamalla ostajan on mahdollista nähdä asunnon parhaat puolet ja ihastua.

Lue artikkeli
Kuva kohteesta Wavulinintie 3, keittiö.

Miten päästä asunnon ensiesittelyyn Lauttasaaressa?

Kun asunto tulee myyntiin Lauttasaaressa, alkaa puhelimet ja sähköposti kiinteistönvälittäjällä soimaan. Oikein hinnoiteltu, hyvällä sijainnilla ja tiedoilla oleva kohde myydään kahden viikon kuluessa. Miksi? Koska Lauttasaari on Helsingin halutuimpia alueita ostaa asunto. Täällä on liikkeellä ensiasunnon ostajat, saaren omat kodinvaihtajat ja sijoittajat. Ole siis kilpailukykyinen, rahoitus ja muut asunnon ostamiseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa olla mietitty.

Lue artikkeli

Asuntosi arvoon vaikuttavat asiat

Jos harkitset asuntosi myyntiä, olet varmasti miettinyt mitkä asiat vaikuttavat asunnon arvoon ja voisitko itse vaikuttaa niihin. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa määrittää kohteen hinnan kokemusperäisellä ja markkinaan perustuvalla tiedolla. Paikallinen kiinteistönvälittäjä osaa määritellä sijaintiin vaikuttavan hintamuuttujan parhaiten. Jos mahdollista, suosi paikallista kiinteistönvälittäjää. Hyvin kysytyissä tai uniikeissa myyntikohteissa kiinteistönvälittäjän arvio antaa hyvän ohjehinnan mutta lopulta kysyntä määrittelee

Lue artikkeli

Laadukas ilmainen arviokäynti

Yleisin kiinteistönvälittäjän mainos kuuluu ”tilaa ilmainen arviokäynti”. Me kiinteistönvälittäjät käymme arviokäynneillä kutsusta koska asiakkaalla on tarve saada hinta-arvio myytävästä asunnostaan. Kiinteistönvälittäjä antaa oman näkemyksensä asunnon myynnistä ja usein asiakas pyytää useampaa arviota. Kiinteistönvälittäjän persoona, paikallistuntemus ja tapa toimia antavat sinulle myös kuvan siitä, miten hän hoitaisi sinun asuntosi myynnin. Myynnin kannalta motivaatio ja innostunut myyjä

Lue artikkeli
Back to top