Otavantie 3, 00200 Helsinki 050 543 6443

Blogi

Kuva kohteesta Wavulinintie 3, keittiö.

Miten päästä asunnon ensiesittelyyn Lauttasaaressa?

Kun asunto tulee myyntiin Lauttasaaressa, alkaa puhelimet ja sähköposti kiinteistönvälittäjällä soimaan. Oikein hinnoiteltu, hyvällä sijainnilla ja tiedoilla oleva kohde myydään kahden viikon kuluessa.

Miksi? Koska Lauttasaari on Helsingin halutuimpia alueita ostaa asunto. Täällä on liikkeellä ensiasunnon ostajat, saaren omat kodinvaihtajat ja sijoittajat. Ole siis kilpailukykyinen, rahoitus ja muut asunnon ostamiseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa olla mietitty. Hoida siis pankkiasiat valmiiksi ja ole varma mitä etsit ja haluat.

Hakuvahti hälyyttää, soita välittäjälle!

Kiire asettaa ostajat asemaan jossa pitää tehdä nopeita päätöksiä. Miten kannattaa toimia kun hakuvahti hälyyttää ja unelmien koti tulee myyntiin? Soita kiinteistönvälittäjälle ja kerro kiinnostus ja oma tahtotila. Tämän puhelun tavoite on buukata itsesi ensimmäiseksi myyntiesittelyyn tai ainakin ensimmäiselle päivälle. Asuntoportaalin kautta jätettävä yhteydenottolomake vakiolauseella ei kerro tahtotilasta mitään, vertaan tätä työhakemukseen joka on kymmenien joukossa ilman valokuvaa ja sisältöä. Otan sähköposteihin lähettäneisiin asiakkaisiin aina yhteyttä siinä järjestyksessä kun yhteydenotot ovat tulleet, mutta varaan asiakkaiden esittelyt siinä järjestyksessä kenen kanssa aika saadaan sovittua. Tämä on myös myyjän etu ja prosessi sujuu siten parhaiten eteenpäin.

Joustavuus kannattaa

Olen asiakaspalvelija ja pyrin aina siihen että löydän sinulle sopivan ajan myyntiesittelyyn, mutta muista että myyjä asettaa omat rajoitukset jos huoneistossa asutaan. Jos olet vakavasti liikkeellä, tee kalenterista tilaa tai käytä lounastunti. Vastaanotetut ostotarjoukset ja niiden aikataulu määrittää myös myyntiesittelyiden pitämistä. Älä sovi siis uuden kohteen myyntiesittelyä koskaan seuraavalle viikolle. Yli kolme viikkoa myynnissä olleen kohteen kohdalla tämä voi toimia.

Tutustu kohteeseen huolellisesti ja ilmaise tahtotilasi

Asunnon ostoprosessiin tarvitaan aikaa. Myyntiesittely, talon paperit, aikaa tutustumiseen ja lisäkysymyksiin esimerkiksi soitto isännöitsijälle. Ostajan selonottovelvoite on asuntokauppalaissa määritelty ja hyvä kiinteistönvälittäjä pitää huolen että olet ostajana kaikesta olennaisesta tietoinen ennen ostotarjouksen jättämistä. Huolellisesti talon asiakirjoihin ja huoneistoon tutustumalla olet toiminut vastuusi huomioiden. Kiinteistönvälittäjänä autan ostajia näissä kysymyksissä.

Jos kaikki on selvää ja olet löytänyt unelmiesi kodin, etene rohkeasti ostotarjouksen muodossa. Kerro se kiinteistönvälittäjälle ”haluan tehdä ostotarjouksen kohteesta ja teen sen tänään klo 17 mennessä”. Älä siis jätä tässäkään vaiheessa tahtotilaa kertomatta. Näin kaikki ovat tietoisia seuraavista askeleista ja sinut pidetään ajan tasalla.

Mukavaa viikkoa Lauttasaaren asuntobongarit!

– Kiinteistönvälittäjäsi Lauttasaaressa –

Mia Tarkiainen

Mia Tarkiainen

Yrittäjä, Lkv
0505436443
mia.tarkiainen@saarenlkv.fi

Uusimmat blogikirjoitukset:

Kuva huoneesta, jossa on nojatuoli ja jalkarahi.

Pihimpi stailaus tuo asuntosi parhaat puolet esiin

Ihana kesä aluillaan ja asunnon ostajat ovat enemmän kuin innoissaan liikkeellä. Jos harkitset kotisi myyntiä, se kannattaa suunnitella hyvin! Hyvä myyntistrategia ja asunnon hyvät puolet esiin tuova stailaus kannattaa, koska saat parhaan tuloksen silloin. Blogissa tietoa mikä stailauksessa on tärkeää. Asuntoilmoituksissa valokuvat ovat tärkeät, niihin panostamalla ostajan on mahdollista nähdä asunnon parhaat puolet ja ihastua.

Lue artikkeli
Kuva kohteesta Wavulinintie 3, keittiö.

Miten päästä asunnon ensiesittelyyn Lauttasaaressa?

Kun asunto tulee myyntiin Lauttasaaressa, alkaa puhelimet ja sähköposti kiinteistönvälittäjällä soimaan. Oikein hinnoiteltu, hyvällä sijainnilla ja tiedoilla oleva kohde myydään kahden viikon kuluessa. Miksi? Koska Lauttasaari on Helsingin halutuimpia alueita ostaa asunto. Täällä on liikkeellä ensiasunnon ostajat, saaren omat kodinvaihtajat ja sijoittajat. Ole siis kilpailukykyinen, rahoitus ja muut asunnon ostamiseen liittyvät yksityiskohdat kannattaa olla mietitty.

Lue artikkeli

Asuntosi arvoon vaikuttavat asiat

Jos harkitset asuntosi myyntiä, olet varmasti miettinyt mitkä asiat vaikuttavat asunnon arvoon ja voisitko itse vaikuttaa niihin. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä osaa määrittää kohteen hinnan kokemusperäisellä ja markkinaan perustuvalla tiedolla. Paikallinen kiinteistönvälittäjä osaa määritellä sijaintiin vaikuttavan hintamuuttujan parhaiten. Jos mahdollista, suosi paikallista kiinteistönvälittäjää. Hyvin kysytyissä tai uniikeissa myyntikohteissa kiinteistönvälittäjän arvio antaa hyvän ohjehinnan mutta lopulta kysyntä määrittelee

Lue artikkeli

Laadukas ilmainen arviokäynti

Yleisin kiinteistönvälittäjän mainos kuuluu ”tilaa ilmainen arviokäynti”. Me kiinteistönvälittäjät käymme arviokäynneillä kutsusta koska asiakkaalla on tarve saada hinta-arvio myytävästä asunnostaan. Kiinteistönvälittäjä antaa oman näkemyksensä asunnon myynnistä ja usein asiakas pyytää useampaa arviota. Kiinteistönvälittäjän persoona, paikallistuntemus ja tapa toimia antavat sinulle myös kuvan siitä, miten hän hoitaisi sinun asuntosi myynnin. Myynnin kannalta motivaatio ja innostunut myyjä

Lue artikkeli
Back to top