Otavantie 3, 00200 Helsinki 050 543 6443

Lauttasaarelaista kiinteistönvälitystä

Saaren kiinteistönvälitys toimii Lauttasaaressa palvellen saaren asukkaita asunnon myynnissä. Olemme yksityinen kiinteistönvälitystoimisto jonka tavoitteena on hyödyntää paikallistuntemus ja pitkä kokemus myynnistä asiakkaan voitoksi vaivattoman asuntokaupan muodossa. Palvelemme aina:

  • saarenlkv-logo Hyvällä paikallistuntemuksella Lauttasaaresta ja saaren asuntomarkkinoista
  • saarenlkv-logo Laillistetun kiinteistönvälittäjän Lkv- pätevyydellä
  • saarenlkv-logo Pitkällä myyntikokemuksella innostuen jokaisesta kohteesta
  • saarenlkv-logo Hyvällä yhteistyöllä ja yhteydenpidolla asiakkaisiin
  • saarenlkv-logo Hyvää välitystapaa noudattaen ja turvallisen asuntokaupan ehdoilla
  • saarenlkv-logo Edullisella välityspalkkiolla 2,8 % sis. Alv. Ei aloitusmaksuja tai asiakirjakuluja. Ei kuluja jos ei kauppaa.

Lauttasaaressa luonto ja meri ovat osa ihmisten arkea

Lauttasaari on merellinen ja upea Länsi-Helsingin kaupunginosa vain viiden kilometrin päässä Helsingin keskustan sykkeestä. Saaren luonto ja meri tuovat upeat puitteet elämiseen. 

Lauttasaaressa voit ihailla saaristoa, lenkkeillä saaren ympäri meren rantaa pitkin tai katsella kallioilla ilta-aurinkoa. Täältä löydät urheiluseurat ja joogastudiot, puhumattakaan veneilyn ja vesiurheilun mahdollisuuksista!

Parantuneet liikenneyhteydet metron myötä ovat lisänneet saaren vetovoimaa ja uuden kodin etsijöitä on paljon. Lauttasaaren asuinalueet jakautuvat vanhan Lauttasaaren ja Vattuniemen kesken. 

Saaren arkkitehtuuriin on vaikuttanut arkkitehti Else Aropaltio (1914-2008), jonka käsialaa ovat esimerkiksi korkeat 40-luvun kerrostalot Otavantiellä. Aropaltio suunnitteli Lauttasaareen yhteensä 50 taloa ja asui itse myös saarella. Vanhojen talojen tunnelmaa voit ihastella omenapuiden reunustamalla Isokaarella, Helsingin puutarhakadulla.

Lauttasaari alueena on kokemassa muutoksia tulevaisuudessa. Koivusaaren ja Vattuniemen kaavasuunnitelmat ovat pitkällä valmisteluvaiheessa. Saaren eteläosa Vattuniemi uudistuu purkamalla vanhoja tehdas- ja toimistorakennuksia. Nämä kiinteistöt tullaan korvaamaan asuintaloilla hyväksytyn kaavasuunnitelman mukaisesti. Uudisasuntoja on tulossa vuosikymmenten saatossa lisää ja siten myös Lauttasaaren väkiluku tulee kasvamaan. Palveluiden lisääntyvään kysyntään vastataan rakentamalla uutta.

Vattuniemeen on valmistunut uusi ala-aste ja päiväkoti, myös vanhan Lauttasaaren puolelle Isokaarelle on valmistunut uusi päiväkoti. Myllykallion ala-asteen mittava saneeraus on alkanut ja se on valmis arviolta vuonna 2022. Pyrkän urheilukentälle on rakennettu tekojää ja hienoja uudistuksia on vielä tulossa. Saarelta ei tarvitse lähteä kauas harrastusten takia, lapsille ja nuorille on paljon liikuntaharrastuksia tarjolla omien seurojen myötä. Uimarannat ja niiden kehittyneet palvelut ilahduttavat kaikkia, aurinkotuoleissa oleskellaan ja nautitaan luonnosta. Tänne tullaan piknikille myös kauempaa.

Lauttasaari tulee olemaan suosittu paikka asua nyt ja tulevaisuudessa, sen suosio tulee kasvamaan entisestään. Siksi asunnon ostaminen Lauttasaaresta on varmasti hyvä valinta!

Haluatko myydä asunnon Lauttasaaresta tai haluaisitko löytää asunnon? 

Ota yhteyttä ja katsotaan miten parhaiten voisin auttaa.

Pyydä välitystarjous asuntosi myynnistä

Back to top