Otavantie 3, 00200 Helsinki 050 543 6443

Lauttasaarelaista kiinteistönvälitystä

Saaren kiinteistönvälitys toimii Lauttasaaressa palvellen saaren asukkaita asunnon myynnissä. Olemme yksityinen kiinteistönvälitystoimisto jonka tavoitteena on hyödyntää paikallistuntemus ja pitkä kokemus myynnistä asiakkaan voitoksi vaivattoman asuntokaupan muodossa. Palvelemme aina:

  • saarenlkv-logo Hyvällä paikallistuntemuksella Lauttasaaresta ja saaren asuntomarkkinoista
  • saarenlkv-logo Laillistetun kiinteistönvälittäjän Lkv- pätevyydellä
  • saarenlkv-logo Pitkällä myyntikokemuksella innostuen jokaisesta kohteesta
  • saarenlkv-logo Hyvällä yhteistyöllä ja yhteydenpidolla asiakkaisiin
  • saarenlkv-logo Hyvää välitystapaa noudattaen ja turvallisen asuntokaupan ehdoilla
  • saarenlkv-logo Edullisella välityspalkkiolla 2,8 % sis. Alv. Ei aloitusmaksuja tai asiakirjakuluja. Ei kuluja jos ei kauppaa.

Lauttasaaressa luonto ja meri ovat osa ihmisten arkea

Lauttasaari on merellinen ja upea Länsi-Helsingin kaupunginosa vain viiden kilometrin päässä Helsingin keskustan sykkeestä. Saaren luonto ja meri tuovat upeat puitteet elämiseen. 

Lauttasaaressa voit ihailla saaristoa, lenkkeillä saaren ympäri meren rantaa pitkin tai katsella kallioilla ilta-aurinkoa. Täältä löydät urheiluseurat ja joogastudiot, puhumattakaan veneilyn ja vesiurheilun mahdollisuuksista!

Parantuneet liikenneyhteydet metron myötä ovat lisänneet saaren vetovoimaa ja uuden kodin etsijöitä on paljon. Lauttasaaren asuinalueet jakautuvat vanhan Lauttasaaren ja Vattuniemen kesken. Molemmille alueille on omat hakijansa ja talokanta vaihtelee näiden alueiden välillä.

Saaren arkkitehtuuriin on vaikuttanut arkkitehti Else Aropaltio (1914-2008), jonka käsialaa ovat esimerkiksi korkeat 30-luvun kerrostalot Otavantiellä. Aropaltio suunnitteli Lauttasaareen yhteensä 50 taloa ja asui itse myös saarella. Vanhojen talojen tunnelmaa voit esimerkiksi ihailla omenapuiden reunustamalla Isokaarella, Helsingin puutarhakadulla.

Lauttasaari alueena on kokemassa muutoksia tulevaisuudessa. Koivusaaren ja Vattuniemen kaavasuunnitelmat ovat pitkällä valmisteluvaiheessa. Saaren eteläosa Vattuniemi uudistuu purkamalla vanhoja tehdas- ja toimistorakennuksia. Nämä kiinteistöt tullaan korvaamaan asuintaloilla hyväksytyn kaavasuunnitelman mukaisesti. Uudisasuntoja on tulossa vuosikymmenten saatossa lisää ja siten myös Lauttasaaren väkiluku tulee kasvamaan. Palveluiden lisääntyvään kysyntään vastataan rakentamalla uutta.

Vattuniemeen on valmistunut uusi ala-aste ja päiväkoti. Toista uutta päiväkotia ollaan rakentamassa vanhan Lauttasaaren puolelle ja Myllykallion ala-asteen mittava saneeraus on alkanut ja se on valmis arviolta 2022. Pyrkän urheilukentälle on rakennettu tekojää ja hienoja uudistuksia on vielä tulossa. Lauttasaari on hyvä paikka asua kaikenikäisille!

Haluatko myydä asunnon Lauttasaaresta vai haluaisitko löytää asunnon? 

Ota yhteyttä!

Back to top