Otavantie 3, 00200 Helsinki 050 543 6443

Lauttasaarelaista kiinteistönvälitystä

Saaren kiinteistönvälitys toimii Lauttasaaressa palvellen saaren asukkaita asunnon myynnissä. Olemme yksityinen kiinteistönvälitystoimisto jonka tavoitteena on hyödyntää paikallistuntemus ja pitkä kokemus myynnistä asiakkaan voitoksi vaivattoman asuntokaupan muodossa. Palvelemme aina:

  • saarenlkv-logo Paikallisen yrittäjän nopeudella ja joustavuudella
  • saarenlkv-logo Laillistetun kiinteistönvälittäjän Lkv- pätevyydellä
  • saarenlkv-logo Hyvällä paikallistuntemuksella Lauttasaaresta ja saaren asuntomarkkinoista
  • saarenlkv-logo Hyvällä yhteistyöllä ja yhteydenpidolla asiakkaisiin
  • saarenlkv-logo Laadukkaalla markkinoinnilla (ammattivalokuvaajan valokuvat ja 2D pohjakuva sisältyy aina palveluun) ja hyvällä näkyvyydellä asuntoportaaleissa Oikotie ja Etuovi. Sopimuksen mukaan käytämme myös Lauttasaari-lehteä.
  • saarenlkv-logo Kohtuullisella välityspalkkiolla 2,8 % sis. Alv.

Lauttasaaressa luonto ja meri ovat osa ihmisten arkea

Lauttasaari on merellinen ja upea Länsi-Helsingin kaupunginosa vain viiden kilometrin päässä Helsingin keskustan sykkeestä. Saaren luonto ja meri tuovat upeat puitteet asumiseen kaikille. Lauttasaarelaiset ovat erittäin tyytyväisiä kotipaikkaansa uusimman kyselyn mukaan ( 2019 Taloustutkimus). 

Lauttasaaressa voit ihailla saaristoa, lenkkeillä saaren ympäri meren rantaa pitkin tai katsella kallioilla ilta-aurinkoa. Täältä löydät urheiluseurat ja joogastudiot, puhumattakaan veneilyn ja vesiurheilun mahdollisuuksista!

Parantuneet liikenneyhteydet metron myötä ovat lisänneet saaren vetovoimaa ja uuden kodin etsijöitä on paljon. Lauttasaaren asuinalueet jakautuvat vanhan Lauttasaaren ja Vattuniemen kesken. Molemmille alueille on omat hakijansa ja talokanta vaihtelee näiden alueiden välillä.

Saaren arkkitehtuuriin on vaikuttanut arkkitehti Else Aropaltio (1914-2008), jonka käsialaa ovat esimerkiksi korkeat 30-luvun kerrostalot Otavantiellä. Aropaltio suunnitteli Lauttasaareen yhteensä 50 taloa ja asui itse myös saarella. Vanhojen talojen tunnelmaa voit esimerkiksi ihailla omenapuiden reunustamalla Isokaarella, Helsingin puutarhakadulla.

Lauttasaari alueena on kokemassa muutoksia tulevaisuudessa. Koivusaaren kaavasuunnitelma on pitkällä suunnitteluvaiheessa ja se esitellään 2019 aikana. Suunnitelmissa on myös Vattuniemen uudistaminen purkamalla vanhoja toimistorakennuksia ja korvaamalla ne asuintaloilla. Uudisasuntoja on tulossa vuosikymmenten saatossa lisää ja siten myös Lauttasaaren väkiluku tulee kasvamaan. Palveluiden lisääntyvään kysyntään vastataan rakentamalla uutta. Lauttasaareen on valmistumassa kolme uutta päiväkotia ja koulu. 

Haluatko myydä asunnon Lauttasaaresta vai haluaisitko löytää asunnon? 

Tertuloa asiakkaaksemme! Meillä toimitaan aina saman päivän aikana ja sinulle sopivalla myyntisuunnitelmalla. 

 

Back to top