Otavantie 3, 00200 Helsinki 050 543 6443

Blogi

Saaren LKV – ilmakuva Lauttasaaresta

Asunnonmyynti kiinteistönvälittäjän palvelulla ja muuttosiivouksella -Välityspalkkio 2% velattomasta myyntihinnasta (sis.alv)

Kampanja on voimassa 31.12.2019 asti.

Saaren kiinteistönvälitys palvelee lauttasaarelaisia. Teemme työtä saadaksemme sinulle parhaan tuloksen ja välitämme pitkällä myyntikokemuksella ja Lkv-pätevyydellä. Autamme asiakasta uuden asunnon etsimisessä ja annamme ostoneuvonantoa mm. Kohteen tietojen läpikäymisessä veloituksetta. Olemme lauttasaarelainen yritys, joka käyttää yhteistyökumppaneina paikallista ammattivalokuvaajaa ja siivousalan yritystä. Toimistomme sijaitsee Otavantie 3:ssa, voit tulla käymään tai soittaa meidät arviokäynnille.

Terveisin Saaren kiinteistönvälittäjäsi,

Mia Tarkiainen 050 5436443 tai mia.tarkiainen@terrific-iron.flywheelsites.com

Mia Tarkiainen

Mia Tarkiainen

Yrittäjä, Lkv
0505436443
mia.tarkiainen@terrific-iron.flywheelsites.com

Uusimmat blogikirjoitukset:

Laadukas ilmainen arviokäynti

Yleisin kiinteistönvälittäjän mainos kuuluu ”tilaa ilmainen arviokäynti”. Me kiinteistönvälittäjät käymme arviokäynneillä kutsusta koska asiakkaalla on tarve saada hinta-arvio myytävästä asunnostaan. Kiinteistönvälittäjä antaa oman näkemyksensä asunnon myynnistä ja usein asiakas pyytää useampaa arviota. Kiinteistönvälittäjän persoona, paikallistuntemus ja tapa toimia antavat sinulle myös kuvan siitä, miten hän hoitaisi sinun asuntosi myynnin. Myynnin kannalta motivaatio ja innostunut myyjä

Read More »
Back to top